HYPERVAULT

Wij maken werken veiliger.

Passie is wat drijft tot ondernemen. Dat is voor ons niet anders.

Onze passie is om bedrijven te helpen met het beveiligen van hun vertrouwelijke gegevens, zodat zij zorgeloos met die gegevens kunnen omgaan.

Ons verhaal

Het idee om Hypervault te bouwen begon vooral uit frustratie. Onze eigen digital agency kon maar geen goede oplossing vinden voor het beheren en delen van vertrouwelijke gegevens. Zowel voor onze data als voor die we in beheer hadden voor onze klanten.

Wachtwoorden, klantgegevens, documenten, bestanden, e-mail instellingen, database informatie, ... het lijstje stopt eigenlijk niet. Dus hebben we zelf een oplossing ontwikkeld en daar zijn we vandaag best trots op.

Door goed te luisteren naar andere agencies, IT en security en bedrijven uit talloze andere sectoren wisten we precies op welke pijnpunten we ons moesten focussen en hoe we Hypervault gaandeweg moesten ontwikkelen. Feedback van onze klanten is vandaag nog steeds de drijvende factor - en dat zal ook altijd zo blijven.

Vandaag zijn wij een snel groeiende Saas start-up met hoofdzetel in Antwerpen, België. Ons team telt inmiddels 12 medewerkers.

Onze waarden

Waar we voor staan

We luisteren naar elkaar en naar onze klanten en benaderen alles met een open, positieve mindset. We doen de dingen graag op onze manier en houden ervan om onze klanten aangenaam te verrassen. Dat is waar we voor staan.

Passie & energie

Initiatief nemen wordt gelauwerd. Niet te lang treuzelen, maar meer gedaan krijgen met minder gedoe.
Zo realiseren we dingen en maken we onze beloftes waar. We willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen, zo eenvoudig is het.

Veiligheid & Productiviteit

Als organisatie streven wij naar een duurzame veiligheidscultuur zonder in te moeten inboeten op productiviteit.  Dat is een visie waar wij elke dag voor staan en die lijn trekken we door naar de verdere ontwikkeling van Hypervault.

Maak kennis met ons team

De basis van elk succesvol bedrijf, dat zijn de mensen! Maak kennis met de bedenkers en oprichters achter Hypervault.

Glenn Van Croonenborch

CEO
Connecteer via Linkedin

Thierry Dupont

Head of Sales & Marketing
Connecteer via Linkedin

Word een partner

Ons partnerprogramma biedt meerdere mogelijkheden om samen te werken.

Wij helpen je om je klanten een efficiënte en veilige oplossing aan te bieden en een voorsprong te nemen in de markt. 
Al onze partners genieten een brede (pre-) sales en marketing ondersteuning, training, technische onboarding en support van de bovenste plank.

Help je klanten hun vertrouwelijke gegevens op een veilige manier te beheren.
Schrijf je in en word een Hypervault evangelist.

Meer informatie