IT SERVICE PROVIDERS

Beveilig vertrouwelijke gegevens binnen de EU.

Bedrijfs- en persoonsgegevens, mandaten, bankgegevens, volmachten, toegangscodes en andere vertrouwelijke documenten… daar wil je niet los met omgaan. Breng je data terug naar de EU.

14 dagen gratis proef

Veel meer dan een wachtwoord manager

Binnen een onderneming zijn er veel meer zaken als vertrouwelijk te beschouwen dan enkel online wachtwoorden. Hypervault onderscheidt zich doordat we als eerste een beveiligde digitale kluis bieden waarin àlle soorten vertrouwelijke gegevens bewaard en overzichtelijk beheerd kunnen worden.

Maak je eigen categorieën

Zo kunnen naast wachtwoorden ook documenten, bestanden, licenties, instellingen, personeelsgegevens, netwerkinformatie e.d. allemaal veilig en gestructureerd opgeslagen worden. Je kan in Hypervault ook categorieën bouwen die eigen zijn aan jouw bedrijf en hoe jouw bedrijf bepaalde gegevens wil bewaren en structureren.

Workspaces en folders

Jouw Hypervault-werkruimte, of Workspace, is jouw eigen bedrijfsomgeving van Hypervault.  

Binnen de Workspace kan je mappen en submappen aanmaken om de vertrouwelijke gegevens van je bedrijf netjes overzichtelijk en georganiseerd te houden.

Toegangsbeheer

Leden van je bedrijf of team hebben toegang tot verschillende mappen en kunnen er gebruik van maken zodra ze de uitnodiging om lid te worden van de Workspace hebben geäccepteerd.

Toegang tot een Workspace vergt het aanmaken van een account. Met hetzelfde e-mailadres kan je meerdere Workspaces aanmaken.

Sneller en veiliger inloggen
met itsme®.

Maak gebruik van de itsme® app via je smartphone om in te loggen op Hypervault*.  Met meer dan 5 miljoen gebruikers in België de ideale optie om de toegang tot je vertrouwelijke gegevens van je bedrijf te optimaal te beveiligen zonder in te boeten aan vlotheid.

* inloggen met itsme is enkel mogelijk voor onze betalende klanten

Security

Bescherming van gegevens en infrastructurele veiligheid: Hypervault voldoet aan de hoogste normen om jouw data veilig te stellen.

Belgisch / EU

Met Hypervault ga je in zee met een 100% Belgische partner die Europees denkt en voldoet je bedrijf meteen aan de GDPR wetgeving.

User story: Bitlink

Magna pars studiorum, prodita quaerimus. Prima luce, cum quibus mons aliud consensu ab eo. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter se differunt.Magna pars studiorum, prodita quaerimus. Prima luce, cum quibus mons aliud consensu ab eo. Hi omnes lingua, institutis, legibus inter se differunt.

Al je gevoelige data beschermd op één plek.

Bescherm je gevoelige data binnen de EU. Werk samen in team. .

14 dagen gratis proberen            Geen betalingsgegevens vereist            Direct opzegbaar
14 dagen gratis proberen
Geen betalingsgegevens vereist
Direct opzegbaar.

Hypervault Certified Integrator worden?

Als integratie-partner zorg jij voor een veilige setup binnen andere ondernemingen. Je begeleidt de opstart, geeft training waar nodig en biedt ondersteuning na oplevering.

Vraag meer informatie